Om os

Om os

GSB Grafisk ApS er en produktionsvirksomhed indenfor den grafiske branche beliggende i Skovlunde. Vores ydelser er levering af trykte materialer og hermed forbundne services til større private og offentlige kunder. Vores produkter omfatter design, print- og trykproduktion, warehousing, pakning og distribution. Som en fast del af vores proces, udarbejder GSB en dedikeret webportal til hver enkelt af vores kunder, i hvilken der kan bestilles eller genbestilles produkter.

 

Virksomhedens salgsstrategi går ud på at håndtere få men større kunder igennem samarbejdsaftaler og leveringskontrakter. Hver kunde har en dedikeret projektleder tilknyttet med indgående kendskab til den enkelte kundes behov med det formål at give kunden den bedste rådgivning og service. Alle projektledere har uddannelsesmæssig baggrund i den grafiske branche, og alle har mindst 20 års erfaring.

Ønsker du at blive ringet op?

Har du spørgsmål til vores ydelser eller ønsker et uforpligtende tilbud, så udfyld hurtigt og nemt nedenstående formularen og vi kontakter dig snarest!